Sikh Camp 2015

Unge Sikher har hatt en lang tradisjon for å arrangere sikh camp for den yngre garde. På sikh camp legges det opplegg som er basert på sikh filosofi, men som samtidig er tilrettelagt en som er oppvokst i Norge.

Nå er det snart Sikh Camp 2015!

Unge Sikher er veldig stolte av å kunne tilby de yngste en helt spesiell camp. I år vil vi bare arrangere camp for dere mellom 6 og 13 år. Det betyr at det kun er dere som står i fokus, og at vi får brukt masse tid på å finne ut av nye ting sammen. Campen arrangeres i samarbeid med både Oslo og Lier Gurdwara – og vil finne sted i Lier. Det settes opp transport fra Oslo Gurdwara.

PÅMELDING: http://www.ungesikher.no/?page_id=799

TEMAET for denne campen er sikhismens 3 grunnpilarer: Naam japna (huske Gud), Vand chakna (dele med andre) og Kirat karni (jobbe hardt og ærlig). Det viktigste vi skal lære denne campen er hvordan vi kan gjøre disse tingene, her i vår hverdag i Norge. Dagene på vår camp kommer til å være fylt med nye, spennende aktiviteter som bueskyting, baking og besøk av helter. Vi skal også ha morsomme workshops og inspirerende kirtan!

HVEM KOMMER: I år har vi samarbeidet med Arvinder Singh Paul fra UK. Han har bakgrunn i pedagogikk og driver veldedighetsorganisasjonen Rainbow Schools (http://www.rainbow-schools.org/), som jobber med handicapede og foreldreløse barn i London og i Nord-India. Kort sagt betyr det at Uncle ji er en flink mann med masse forskjellig erfaring – noe som er ekstra stas for oss. Uncle ji har aldri vært med på en camp i Norge før. Derfor gleder vi oss veldig til å se hvordan vi kan bruke hans ideer til å gjøre campen ny og spennende!

TRANSPORT: For at flest mulig skal kunne delta på årets camp, setter vi opp transport fra Oslo Gurdwara til Lier om morgenen, og fra Lier til Oslo om kvelden. Det er VELDIG viktig at dere registrerer dere i påmeldingen (link over), og krysser av for om dere trenger transport, slik at vi kan ordne nok plasser!

PS: For de av dere som lurer på om det blir noe for de litt eldre ungdommene, vil vi meddele at vi skal arrangere et seminar i løpet av høsten. Følg Unge Sikher på facebook for å få oppdatert informasjon!

For spørsmål, kontakt
Harvir Kaur: 91 61 29 59
Simran Kaur: 92 82 00 65

Powered by WordPress | Designed by: Virtual Dedicated Server | Thanks to Zeiss Binoculars, Anything Goes Broadway and IT Support Services