DEN NORSKE TURBANDAGEN 2011

Turbanplakat4_s

Vi har gleden av å invitere deg til Den norske turbandagen den 16. April 12.00-17.00 på Universitetsplassen i Oslo.

Dagen feires – for andre gang – i forbindelse med feiring av sikhenes største høytid Vaisakhi.

Målet med turbandagen er å ta tilbake definisjonsmakten, og relansere turban som et symbol for solidaritet, likestilling og religionsfrihet. De siste årene har vært preget av en rekke fordommer i den offentlige debatten, og ikke minst har det vært en tendens til økt polarisering i befolkningen. Med turbandagen ønsker vi å ufarliggjøre turban, og slik bidra til å minke folks fordommer.

Det vil bli satt opp et eget telt hvor alle får mulighet til å få sin egen turban. De besøkende får selv velge form og farge, og resten tar vårt team hånd om. Vi håper at du vil delta, og bidra til å gjøre den norske turbandagen enda mer turbanrik! Kom og få en turban som matcher din smak og stil!

VAISAKHI PROGRAM 2011

You can leave a response, or trackback from your own site.

Leave a Reply

Powered by WordPress | Designed by: Virtual Dedicated Server | Thanks to Zeiss Binoculars, Anything Goes Broadway and IT Support Services